OVER DRUKWERKSTUDIO.NL

Drukwerkstudio.nl is al 25 jaar een begrip in Woerden en omgeving. Wat in 1998 klein begon op een zolderkamer, is uitgegroeid tot een volwaardige drukkerij waar u terecht kunt voor al uw drukwerk en reclame-materiaal.”

Wij begeleiden u tijdens het hele drukwerkproces en nemen u al het werk uit handen. Wij denken met u mee en leveren een totaalpakket waar u zelf geen omkijken meer naar heeft.

Persoonlijk contact

Wat ons onderscheidt van andere drukkerijen is het persoonlijk contact dat centraal staat binnen onze manier van werken. Wij begeleiden u tijdens het hele drukwerkproces en nemen u al het werk uit handen. Zo denken wij met u mee en adviseren u om het beste drukwerkresultaat te realiseren. Wanneer u ons een opdracht geeft, heeft u er zelf geen enkel omkijken meer naar. Heeft u alleen advies nodig over drukwerk of reclamemateriaal? Loop gerust eens bij ons binnen!

Korte levertijden

Al het digitaal drukwerk produceren wij in eigen huis. Hierdoor zijn de levertijden kort. Het drukken van kleine oplages gebeurt vaak al binnen één dag.

In onze showroom kunt u verschillende papiersoorten, afwerkingsvarianten, zeildoeken en tal van verschillende kaarten bekijken en inspiratie op doen. Op deze manier weet u zeker dat uw drukwerk de juiste uitstraling heeft.

Wij zetten alles op alles om onze klanten van het beste drukwerk te voorzien. Ook als iets onmogelijk lijkt, zoeken wij naar een oplossing. Wij zijn goed bereikbaar, geven persoonlijk advies, denken mee en leveren vakkundige aftersales. Samen met zeer betrokken partners zorgen wij ervoor dat onze klanten hun drukwerk volledig aan ons over kunnen laten.