[vc_row][vc_column width=”1/6″][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_custom_heading text=”Of het nu gaat om (gevel)belettering, het produceren van roll-up banners of zeildoeken. U kunt het drukken van uw reclamemateriaal met een gerust hart aan ons overlaten. Wij leveren al het materiaal om uw bedrijf of merk op een aansprekende manier te presenteren in uw bedrijfspand, winkel, showroom of op een beurs.” font_container=”tag:p|font_size:16px|text_align:center|color:%23f39a00″ google_fonts=”font_family:Open%20Sans%3A300%2C300italic%2Cregular%2Citalic%2C600%2C600italic%2C700%2C700italic%2C800%2C800italic|font_style:600%20bold%20regular%3A600%3Anormal”][vc_empty_space height=”45px”][/vc_column][vc_column width=”1/6″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”43632″ img_size=”large” style=”vc_box_rounded”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Drukwerkstudio.nl is al bijna twintig jaar een begrip in Woerden en omgeving. Wat ooit klein begon op een zolderkamer, is uitgegroeid tot een volwaardige drukkerij waar u terecht kunt voor al uw drukwerk en reclame-materiaal. Wij begeleiden u tijdens het hele drukwerkproces en nemen u al het werk uit handen. Wij denken met u mee en leveren een totaalpakket waar u zelf geen omkijken meer naar heeft. Bekijk onze website voor de mogelijkheden van diverse reclame uitingen en buitenreclame.

Voorraadbeheer

Heeft u meerdere vestigingen of moet u op meerdere locaties met het materiaal werken? Dan kunt u het voorraadbeheer van uw POS-materiaal aan ons uitbesteden, inclusief de logistiek. Een e-mail is voldoende om het goede materiaal op de juiste plek te krijgen.

Kom langs in onze showroom of neem contact met ons op voor meer informatie.

Voorbeelden reclamemateriaal:

• Beachflags
• Bekertrays
• Bierviltjes
• Bouwborden
• Brochurehouders
• Folderrekken
• Kliklijsten
• L-banners
• Magneetborden
• Makelaarsborden

• Mini roll-up banners
• Plafondhangers
• Reboard
• Reclameborden
• Roll-up banners
• Spandoeken
• Stretch frames
• Toonbankdisplays
• Vlaggen
• X-banners

 

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]