[vc_row][vc_column width=”1/6″][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_custom_heading text=”Bij Drukwerkstudio.nl kunt u terecht voor persoonlijke kaarten en geschenken om aandacht te besteden aan alle belangrijke momenten in uw leven. Uw geboortekaarten, trouwkaarten, rouwdrukwerk en uitnodigingen worden met de grootste zorg gemaakt.” font_container=”tag:p|font_size:16px|text_align:center|color:%23f39a00″ google_fonts=”font_family:Open%20Sans%3A300%2C300italic%2Cregular%2Citalic%2C600%2C600italic%2C700%2C700italic%2C800%2C800italic|font_style:600%20bold%20regular%3A600%3Anormal”][vc_empty_space height=”45px”][/vc_column][vc_column width=”1/6″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”42817″ img_size=”large” alignment=”right” style=”vc_box_rounded”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Voorbeeldboeken

Als een van de weinige drukkers in Woerden hebben wij een grote hoeveelheid voorbeeldboeken staan. Hierin kunt u op uw gemak het aanbod van de meest gangbare kaartleveranciers (zoals Belarto, Familycards en Buromac) bekijken.
U bent van harte welkom in onze showroom, ook zonder afspraak.

Eigen ontwerp

Heeft u liever een eigen ontwerp? Ook dat is mogelijk. Wij helpen u graag met uw eigen ideeën en denken mee over de opmaak wanneer u zelf een bestand aanlevert. Om te zorgen dat het eindresultaat aan al uw wensen voldoet, ontvangt u altijd een digitale proefdruk.

Kom langs in onze showroom of neem contact op voor meer informatie.

Voorbeelden particulier drukwerk

• Geboortekaartjes
• Jubileumkaarten
• Kerstkaarten
• Persoonlijke give-aways

• Rouwkaarten
• Trouwkaarten
• Uitnodigingen

 

Bekijk ook onze andere diensten:
Drukwerk Stickers en posters Reclamemateriaal Relatiegeschenken

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]